Δεν αγοράζω, ούτε τρώω κτλ. Πληρώνω συνδρομή.



In Eleni's blog: Δεν αγοραζω ουτε τρωω αυτο που σκοτωνει το νησι μουH προηγούμενη καταχώρηση αν και αφορούσε μια στάση απολύτως προσωπική, γνώρισε ανέλπιστη διάδοση τόσο από άλλα μπλογκς, όσο και μήντια. Αφού εγώ (to agrimi) πρώτη πυροδότησα το θέμα με μια γερή φυτιλιά, σε μένα τελευταία πέφτει να εκλογικεύσω, να γενικεύσω και να συνοψίσω.

Δεν είναι Δεν αγοράζω, δεν τρώω αυτό που σκοτώνει το νησί μου έτσι σκέτο. Είναι Δεν αγοράζω, δεν τρώω αυτό που σκοτώνει το νησί μου. Όμως βοηθάω το σύλλογο που οργανώνει το πανηγύρι πληρώνοντας το αντίτιμο του κρέατος που δεν πήρα, ως «εισφορά» .

Έχουμε ήδη μια πρώτη τέτοια παραδειγματική προσέγγιση.

Έτσι θα είναι για μένα λοιπόν στο εξής θα βλέπω το πανηγύρια σαν “συνδρομητικά” events.ωχ αμάν!

Γειάάαααα σας τώρα. Έχει σηκώσει μελτέμι.

Δουλειά όλη μέρα, φεύγω, πάω για…

Μεσαχτή, Ικαρία


5 Σχόλια on “Δεν αγοράζω, ούτε τρώω κτλ. Πληρώνω συνδρομή.”

  1. Ο/Η angelosk λέει:
    .
    .
    .
    Χτες ήταν το μεγάλο πανηγύρι του Χριστού στο οποίο τόοοοοοσο έχω βοηθήσει τόοοοσα πολλά χρόνια!
    αφίσα πανηγύρι ικαρία

    .

    Αγρίμι, μας βάζεις στην αφετηρία ενός σωστού δρόμου. Πραγματικά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μια μεγάλη συζήτηση για τα πανηγύρια. Μια σοβαρή συζήτηση. Όχι «για τα πανηγύρια». Είναι κρίμα μια τόσο ωραία ευκαρία για πολλά 😉 να είναι μόνο εκτόνωση, εμπορικό έλλειμα και περιβαλλοντική καταστροφή.

    .
    😦

    Αρέσει σε 8 άτομα

    • Ο/Η egotoagrimi λέει:
      .
      .
      .
      Σιγά μη γίνει και λαϊκή συνέλευση 😛
      Το θέμα είναι απλό, μαζευόμαστε μήνες πριν, τα σχεδιάζουμε σωστά τα πάντα από μενού μέχρι μουσική, και το κάνουμε και, είτε πετύχει ή αποτύχει, δίνουμε ένα παράδειγμα. Έχω καταλάβει ότι μέχρι τώρα όλα στα πανηγύρια στήνονται αλά ελληνικά, δλδ τη τελευταία στιγμή και έτσι, ενώ έχουν καλές προθέσεις, τους παίρνει από κάτω.
      Όμως για κοίτα στο Χριστό προχτές έφτιαξαν ΠΟΛΛΟΥΣ λουκουμάδες! Δεν είναι κάτι κι αυτό; Λάδι, νερό, αλεύρι και το 😮 καριώτικο μέλι. Έφαγα. Τέλειοι!

      .

      Λουκουμάδες στο πανηγύρι του Χριστού Ραχών Ικαρίας

      .

      Αρέσει σε 8 άτομα

  2. Ο/Η angelosk λέει:
    .
    .
    .
    Ξέχασα να πω. Καλά σερφ, σέρφη! Υπέροχη εσπερινή φωτό!

    .

    Nana surfs dusk Ikaria

    .
    ⭐ ⭐ ⭐

    Αρέσει σε 6 άτομα


Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.