All Ikaria map with roads and trails (outdated)

All Ikaria map with roads and trails (outdated)
.
Map of Ikaria from my blog entry: «Hiking like flying»
.
.

Για την Ικαρία βρίσκω πάντα 5 λεπτά καιρό για ένα γρήγορο copy-paste. Το παρακάτω τα έγραψε ο Άγγελος για να απαντήσει σε ερώτηση της Νανάς στο φόρουμ του ιντερνετικού κλαμπ των οδοιπόρων της Ικαρίας. Όμως κάτι έγινε με τα Greekfontsκαι ίσως κάποιοι ενδιαφερόμενοι δεν μπόρεσαν να διαβάσουν κανένα από τα δυο μηνύματα. Εγώ τα πήρα και τα δύο σωστά στο mailμου κι έτσι τα αναπαράγω εδώ.

______________________________________________________

Λοιπόν η Νανά είχε γράψει:

______________________________________________________

Γειααα…

The Round of Rahes has expanded. Is the map outdated now? Except the «trail of the elves» (Evdilos – Rahes) which other trails have you made sure to find and follow? Can you announce? What other ways across wildernesses and «lost villages» are we to expect? What about the southern side?

There is a thought that we come and help you in June. Me together with Doubting Thomas, if you don’t mind. He asks to know everything beforehand.

Any progress in finding out who the unknown cairn-makers are? Should we…


4 Σχόλια on “All Ikaria map with roads and trails (outdated)”

  1. […] The usual disproportionate road works Final kick and yell! … spinning. Not for profit! […]

    Μου αρέσει!

  2. […] The usual disproportionate road works Final kick and yell! … spinning. Not for profit! […]

    Μου αρέσει!

  3. .
    .
    Αν θέλετε, αξίζει ίσως να μοιραστείτε τον άλλοτε εξαιρετικά δημοφιλή και διαδεδομένο «ΝΕΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ» που συντάχθηκε το 1957 και πρόσφατα τον δημοσιεύσαμε για πρώτη φορά σε ψηφιακή μορφή. Φυσικά, είναι όλος πεζοπορικός και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως ντοκουμέντο.

    .

    .

    Μου αρέσει!


Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.